7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Masser af internet webshops giver i øjeblikket diverse forskellige former for fragt. Det mest almindelige er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter dine nye varer når det passer ind i din kalender. Denne er jo særligt ukompliceret, og endda tilmed den billigste fragttype.

Du bør tillige foretrække at vælge afsending til dit hus eller til adressen hvor du arbejder. Fragttypen bliver mange gange en smule dyrere, men desuden særligt simpel. Den mest betalelige metode til levering er utvivlsomt selv at hente produkterne, men den løsning forudsætter at du er tæt på e-forretningens adresse.

Leveringstiden er selvfølgelig ekstremt vital når du står og skal bruge varen inden for kort tid, så derfor er det selvfølgelig fornuftigt at vi checker det estimerede leveringstidspunkt for det pågældende produkt.

En hel del online virksomheder yder levering på næstkommende hverdag på en hel del varer, som imidlertid er regnet ud fra at bestillingen fuldbyrdes forinden et angivent klokkeslæt, således at de sandsynligvis kan nå at få produkterne klar forinden medarbejderne tager hjem.

Nogle få online firmaer lover gratis fragt, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at der bestilles for en konkret pris. Alternativt kunne man udvælge den mindst kostelige leveringsmetode, som gerne – ligegyldigt om man opholder sig nær Holstebro, Hillerød eller Sorø – vil være at få dem til at køre varerne til et udleveringssted.

Revideres af eksperter som er meget bekendte med vilkårene

Det har vist sig at være ret smart for enhver at sammenligne priser (via fx PriceRunner) fra flere online firmaer hos www.torvetfys.dk og derfor har flere online forhandlere fundet det nødvendigt at presse salgspriserne på varerne – til babyer og børn, samt til damer og herrer – eftertrykkeligt, og endda nogle gange garantere fragt uden betaling.

Trods dette kan det stadigvæk være indbringende at kontrollere flere e-handler efter udsalg inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er sikret at indhente den mest attraktive pris.

Du bør blot ikke overse, at ifald en online shop reklamerer et produkt til en pris der kan virke mystisk letkøbt, kan det for det meste være en indikation på en fup netshop. Kortbestillinger er i hvert fald dækket ind under et regelsæt, der værner dig som køber imod uoprigtige outlets på nettet.

Undersøg hvorvidt online virksomheden er godkendt af e-mærket

Forud for at nogen bestiller hos en internet webshop burde de uden tvivl have øje for deres handelsaftale, det er dog bare en tidskrævende opgave.

En anden valgmulighed kan være at se nærmere på hvorvidt internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, som burde være en angivelse af at internet selskabet lever op til de officielle danske regler, udover at den hyppigt føres tilsyn med af fagfolk som er meget fortrolige retningslinjerne. Dette er desuden din mulighed for at blive assisteret, ifald du møder vanskeligheder i processen med din handel.

Undersøg hvorvidt online shoppen er e-mærke tilsluttet

Trustpilot indebærer altid nyttige chancer for at besigtige diverse tidligere konsumenters betragtninger og derved går vi ind for, at du bliver klogere på e-forhandlerens vurderinger inden du køber.

Facebook fører til derudover rigtig belejlige løsninger til at få indsigt i online butikkens kundetilfredshed. Tilmed ses nogle internet shops hvor folk kan offentliggøre en vurdering af virksomhedens service, hvilket på samme måde bør tages i brug til at fornemme hvor glade kunderne er.

Anvisninger vedrørende tilbud og internet forhandlere vedligeholdes hyppigt, men vi kan desværre ikke garantere imod korrektioner der kan være lavet efter at vi sidste gang opdaterede de anvendte data.