7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Temmelig mange e-butikker tilbyder i øjeblikket alverdens leveringsmodeller. En af dem der er mest anvendt er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, som gør det muligt at hente din ordre den dag der passer dig. Fragttypen er altså yderst enkel, samt typisk endvidere den mest prisbevidste leveringsmodel.

Du burde derudover vælge at bestille pakken til levering til din adresse eller til hvor du arbejder. Fragtmuligheden er ofte en tand mere pebret, men også yderst enkel. Den billigste fragtform er dog selv at hente varerne, som desværre forudsætter at du er i kort afstand af online webshoppens lager.

En række internet selskaber giver 1 dags levering på utallige varer, men vær påpasselig da det regnes ud fra at orden realiseres tidligere end et fastsat klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få varerne pakket inden personalet holder fyraften.

Nogle internet selskaber garanterer fragt uden gebyr, men for det meste under forudsætning af at der erhverves for en konkret sum. Derudover bør du overveje den mest prisbevidste fragtform, som i de fleste tilfælde – uafhængig om man opholder sig tæt på Kolding, Slagelse eller Støvring – vil blive at få dem til at levere varerne til et afhentningssted.

Online handel vækster voldsomt

Det er ultra nemt for alle og enhver at finde de laveste priser på diverse e-firmaer hos https://pigecentrum.dk/ og derved har massevis af internet butikker set sig tvunget til at trykke priserne på en række af deres varer – til børn, og yderligere også til kvinder og mænd – helt i bund, og endda nogle gange præstere fragtfri levering.

Trods dette kan det stadigvæk vise sig lønnende at studere nogle få online butikker efter tilbud forud for at du færdiggør din shopping, så du er på den sikre side med at få den billigste pris.

Du må alligevel være obs på, at når en webbutik udlover en vare for en salgspris der er enormt billig, kunne det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en uærlig e-forhandler. Betalinger med kort er imidlertid omfattet af en ordning, der skærmer en imod uægte e-butikker.

Generelt anbefaler vi handler med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du ønsker at afdrage regningen over flere uger.

Det anbefales at du beser webbutikkens omtaler

Før folk handler i en butik på nettet burde de egentlig få overblik over e-shoppens vilkår, det er dog naturligvis en omfattende opgave.

Alternativet kunne derfor være at kontrollere om internet forhandleren er godkendt af e-mærket, hvilket ofte er et signal om at internet virksomheden anerkender de danske regler, samt at webshoppen løbende gennemses af specialister der har meget erfaring med retningslinjerne. Det er en rigtig god genvej til at få bistand, når du udsættes for udfordringer i forbindelse med dit indkøb.

Shopping via nettet bliver fortsat mere populært

Trustpilot frembyder visse gunstige muligheder for at eftersøge en række aktuelle kunders betragtninger og på grund af dette er det godt, at du eftersøger webbutikkens kritik før du bestiller.

Facebook tilbyder dig endvidere nogenlunde pålidelige genveje til at få kendskab til internet butikkens troværdighed. Tilmed ses faktisk webbutikker hvor kunder kan nedfælde en omtale af virksomhedens service, hvilket lige så vel må udnyttes til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Vores website er reklamefinansieret. Vi har samarbejdsaftaler med forskellige internet varehuse i form af at vi publicerer butikkernes varer, og modtager godtgørelse såfremt de brugere vi sender videre gennemfører en handel.

Orientering vedrørende tilbud og webshops vedligeholdes hele tiden, men vi tager forbehold for modifikationer der muligvis er iværksat siden sidste opdatering af websitets informationer.