7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En række e-shops foreslår efterhånden alverdens fragtmetoder. En favorit iblandt mange er efterhånden levering til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de købte produkter præcis når det passer dig. Metoden er jo vældig praktisk, og tit tillige den mest betalelige mulighed for levering.

Du burde på samme måde tænke over at vælge udbringning til din lejlighed eller hus eller til dit arbejde. Løsningen bliver som oftest en tand mere omkostningsfuld, men til gengæld i høj grad hensigtsmæssig. Den billigste løsning til levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, som desværre afhænger af at du bor i kort afstand af online forretningens arbejdslager.

Fragtperioden kan i nogle tilfælde være usædvanlig bestemmende om vi behøver produktet lige om lidt, og derfor er det faktisk afgørende at vi checker leveringstiden for den aktuelle vare.

Temmelig mange forretninger på nettet yder levering efter en enkelt hverdag på utallige produkter, som trods alt er forudsat at ordren placeres forinden et konkret tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få pakken ud af døren før lagermedarbejderne drager hjemad.

Tjek om e-butikken er e-mærket

Det er jo virkelig nemt for almindelige mennesker at sammenligne priser på tværs af forhandlere på nettet og til tak har massevis af online selskaber set sig tvunget til at reducere prisniveauet på en række af deres produkter – til piger og drenge, og samtidig også til damer og herrer – voldsomt, og endda nogle gange byde på gratis levering.

Derfor kan det stadigvæk blive lønsomt at sammenligne nogle enkelte internet forhandlere efter tilbud forinden du gennemfører din bestilling, således at du er tryg ved at indhente den billigste pris.

Du bør dog være klar over, at i tilfælde af at en webshop annoncerer en vare til en pris som er helt fantastisk overkommelig, er det i nogle tilfælde være et symbol på en uoprigtig butik. Kortkøb er på den anden side dækket ind under en foranstaltning, som skærmer dig overfor uærlige internet shops.

Før nogen køber på en shop på nettet bør de på en vis måde sætte sig ind i deres handelsbetingelser, men det er normalt ikke specielt ophidsende.

En anden mulighed kunne være at tjekke om e-forretningen er godkendt af e-mærket, fordi det bør være et tegn på at netshoppen imødekommer de officielle regler, og at den tit besøges af fagfolk der forstår reglerne på området. Dette er desuden din mulighed for en hjælpende hånd, ifald du møder udfordringer som følge af dit køb.

Et tegn på at internet shoppen følger de danske retningslinjer

Trustpilot frembyder en række gode løsninger til at betragte en stor portion aktuelle kunders erfaringer og derved går vi ind for, at du kigger nærmere på online butikkens omtaler forinden du bestiller.

Facebook giver dig lignende ultra fortræffelige muligheder for at få kendskab til e-firmaets kundefokus. Herinde er der en del netshops som giver folk mulighed for at levere en anmeldelse af ordreforløbet, som ligeledes kan drages fordel af til afvejning af kundernes tilfredshed.

Vores hjemmeside er finansieret af reklameindtægter. Vi har aftaler med nogle forskellige online virksomheder derved at vi publicerer butikkernes varer, og modtager godtgørelse såfremt vores besøgende laver et køb.

Orientering angående produkter og netshops opdateres hele tiden, men vi påtager os intet ansvar for justeringer der måtte være realiseret efter sidste opdatering af de anvendte data.